A Hikvisionról

A Hikvision az innovatív biztonsági termékek és megoldások vezető szállítója a világon.

A Hikvision jelenleg több mint 34 000 alkalmazottat foglalkoztat, ebből több mint 16 000 kutatás-fejlesztési mérnököt. A társaság éves árbevételének 7–8%-át fekteti kutatásba és fejlesztésbe a folyamatos termékinnováció érdekében. A Hikvision egy teljes, többszintű K+F (kutatási és fejlesztési) rendszert hozott létre, amely magában foglal minden műveletet a kutatástól a tervezésig, a fejlesztéstől a tesztelésig, a műszaki támogatástól a szolgáltatásig. Hangzhou központjában található K+F csapatok globálisan működnek, ideértve a K+F központokat Montrealban, Kanadában, Londonban és az Egyesült Királyságban, valamint további öt kínai városban.

A Hikvision komoly fejlesztéseket folytat az audio és video kódolás terén, a videó képfeldolgozás és a kapcsolódó adattárolási alaptechnológiák terén, óriási energiát fektetnek a felhőalapú számítástechnikai megoldásokba és kutatásokat végeznek a hatalmas adathalmazok feldolgozási területén.

Az elmúlt néhány évben a Hikvision nagyot lépett előre az ügyfelek igényeinek felmérésében, a különféle piaci igények kielégítésében, ideértve a közbiztonságot (biztonsági kamera rendszer), a szállítást, az oktatást és az egészségügyi ellátást, valamint a pénzügyi intézményeket és az energiaszektorban néhány fontos területet (pl. intelligens épületek). Mindezek tükrében a cég professzionális és testre szabott megoldásokat kínál a különféle piaci igények kielégítésére.

A videófelügyeleti ipar mellett a Hikvision kiterjesztette üzleti tevékenységét az intelligens otthoni technológiára, az ipari automatizálásra és az autóelektronikai iparra – mindegyik a videó intelligencia technológián alapul – a hosszú távú fejlődés fenntarthatóságának érdekében.

A Hikvision az iparág egyik legszélesebb körű marketing hálózatával rendelkezik, amely 44 tengerentúli regionális leányvállalatot foglal magában, amely előfeltétele, hogy gyorsan tudjon reagálni az ügyfelek, a felhasználók és a partnerek igényeire. A Hikvision termékek (Hikvision kamera) több mint 150 országot lefedő piacok széles skáláját szolgálják, mint például az Egyesült Államok Philadelphia Rekreációs központja, a dél-koreai Szöulban található biztonságos városi projekt, az Írország Dun Laoghaire kikötője és az India Bank, hogy csak néhány érdekes projektet említsünk.

A Hikvisiont 2010. májusában került bejegyzésre a Shenzhen tőzsdén.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *